Hívjon minket: +36 1 792-0427 | +36 30 737-9955 | E-mail: info@rizsanelkul.hu

Rizsa nélkül Az eredményekre fókuszálunk

Webshop készítés

A webshopok speciális weboldalak. A szokásos funkciókon felül: a tevékenység és cég bemutatása, kapcsolatfelvételi lehetőségek és blog oldalak mellett itt konkrét termékeket és/vagy szolgáltatásokat igyekszünk értékesíteni. Ezeknek nagyon különböző jellemzői lehetnek, így a webshop készítés során felmerülő igények is rendkívül sokfélék.

Az alapgondolatra visszatérve: mivel a webshop egyfajta speciális weboldal, így a weboldalakkal kapcsolatos összes elváráson túl, melyeket a Weboldal készítés oldalunkon tárgyaltunk már, egyéb elvárásoknak is meg kell felelniük. Webáruházakkal szembeni alapvető elvárás, hogy az érdeklődőket vásárlásra ösztönözze. Ezt a célt több tényező is befolyásolja, például az oldal betöltési sebessége, az oldal megjelenése, sok és jó minőségű fotó a termékekről, a könnyű áttekinthetőség, a főbb funkciók gyors megtalálhatósága, a tiszta és világos vásárlási feltételek. Természetesen azért a jó termékekről, szolgáltatásokról sem szabad megfeledkezni.

Szeretné, hogy webshopja megfeleljen a kor elvárásainak és látogatói örömmel töltsék idejüket az Ön ajánlatait böngészve?

Kérje ajánlatunkat

Korszerű technológia

Az igényeinek megfelelő, modern, jól felszerelt webshopot alakítunk ki, melyet folyamatosan karbantartunk, így korszerű marad.

Vevőbarát design

Célunk, hogy látogatói ne csak megtalálják online áruházát, de vásároljanak is ott, sőt, lehetőség szerint visszatérő vevőkké váljanak.

Egyszerű admin felület

Az admin felület minden esetben könnyen kezelhető, oktatásunk segítségével azonban még könnyebben eligazodhat benne.

Online marketing

Segítünk abban, hogy webáruháza jobban láthatóvá váljon potenciális vevői számára, így kézzelfogható előnyre tehet szert.

Gyakori gondolatok, amelyek tévútra vihetik

Az interneten számos ingyenes webáruház készítési lehetőség érhető el. Sokan azt gondolják, hogy felesleges egy saját áruházra költeni, ha az ingyen is elérhető, ráadásul az ígéretek szerint könnyen és gyorsan testreszabható. Természetesen az ingyenesség remekül hangzik, ha azonban végiggondoljuk a dolgot, hamar rájöhetünk, hogy minőségi munkára ingyen semmi esélyünk. Így hát valóban kaphatunk egy egyszerű boltot ingyen, amit akár eredményesen használhatunk is, de gondoljon csak bele, mennyivel nagyobb eredményt érhetne el vállalkozása egy megfelelően, szakemberek által elkészített bolt segítségével? Vajon nem érné meg némi, egyébként korrektül megszámított költség, a lényegesen nagyobb haszon érdekében?

Ahhoz, hogy üzletünk sikeres legyen, nem elég, ha termékeink képeit és néhány szavas megnevezésüket egymás mellé tesszük és lehetőséget adunk azok kosárba helyezésre. Komoly kutatás és elemzés szükséges a megfelelő tartalom feltüntetéséhez. Ez lényegesen bővebb szolgáltatás, mint amit legtöbb versenytársunk ígér.

A tartalmon túl a kinézet is fontos. Gondoljon bele, Ön ilyen oldalakon szeret vásárolni? Nem kattint egyből tovább egy csiricsáré, villogó, esetleg más cégek hirdetéseivel telezsúfolt oldalt látva?

Egy webáruház megvalósítása nálunk

Az egész folyamat egy érdeklődéssel indul, amikor leendő ügyfelünk elmondja elképzeléseit és igényeit, illetve ismerteti az üzletága, esetleg saját piaci rése webáruháza szempontjából fontos sajátosságait. Ez a beszélgetés ingyenes és természetesen semmilyen kötelezettséggel sem jár. Amennyiben mindkét fél esélyt lát az együttműködésre, elkészítjük testreszabott, írásos ajánlatunkat. Ennek elfogadását követően folyamatos egyeztetés mellett, az előzetesen meghatározott határidőknek megfelelően elkészítjük a kívánt webshopot és segítünk a termékek, szolgáltatások feltöltésében, valamint az admin felület használatában is.

Együttműködésünknek többféle szintje létezik, vevőink igényei alapján több vagy kevesebb részt vállalunk az online áruház grafikai elemeinek, designjának kialakításában, az ott szereplő leírások elkészítésében, javaslatokat teszünk a magasabb látogatószám és magasabb vásárlási arány érdekében.

A bemutatásra alapos tesztelést követően kerítünk sort, de hagyunk időt a megrendelő oldaláról történő tesztelésre és apróbb, utólagosan felmerült igények megvalósítására is. Az átadást követően folyamatosan fenntartjuk az áruház működését, elvégezzük a korszerű működéshez szükséges frissítéseket, igény szerint biztonsági mentéseket, stb. A látogatottsági adatok elemzése alapján javaslatokat teszünk vevői jobb kiszolgálására, így a folyamatos visszacsatolások eredményeként a webshop egyre jobb teljesítményt tud nyújtani. Külön szolgáltatásként elvégezzük a webshop népszerűsítését is, erről bővebben az Online marketing oldalunkon tájékozódhat.

Ugrás az oldal tetejére