Hívjon minket: +36 1 792-0427 | +36 30 737-9955 | E-mail: info@rizsanelkul.hu

Rizsa nélkül Az eredményekre fókuszálunk

Weboldal készítés

A honlapkészítés egyik legfontosabb szempontja, hogy az úgymond keresőbarát legyen. Mit is jelent ez pontosan és miért annyira fontos?

Nyilvánvaló cél egy céges honlap esetében, hogy azt minél többen látogassák, hiszen ezen látogatókból fognak majd kikerülni a vevők vagy megrendelők. Ha a fizetett hirdetéseket nem számoljuk, akkor a legjelentősebb forgalmi források az ún. internetes keresők, azon belül is a Google (Magyarországon a keresések közel 90%-át innen indítják). Egy keresés után, a kattintások nagyjából 60% -át az első oldal első három helyezettje kapja, míg a második oldalra az emberek mindössze néhány százaléka lapoz tovább. A keresőből számottevő forgalomra tehát csak a keresési lista első néhány helyén álló weboldal számíthat, a többieket szinte senki sem fogja ily módon megtalálni.

A Google célja, hogy a feltett kérdésre (keresési kifejezés) a lehető legközelebbi, legrelevánsabb választ adja. Ahhoz, hogy ezt a leghatékonyabban meg tudja tenni, az általa ismert összes weboldalt, több mint 200 különböző szempont szerint rangsorolja. Akkor beszélhetünk tehát keresőbarát honlapról, ha az az összes ismert rangsorolási faktornak a lehető legjobban megfelel. Mi olyan weboldalakat készítünk, amik ezeket a szempontokat szem előtt tartva, maximálisan kihasználják a modern technológia adta lehetőségeket annak érdekében, hogy az elkészült oldal a lehető legtöbb eséllyel induljon az internetes keresők pozícióiért.

Ha szeretné, hogy az Ön weboldala is megfeleljen ezeknek a szempontoknak és ezáltal le tudja győzni konkurenciáját az internetes keresőkben

Kattintson ide

Nem elég azonban csak arra koncentrálni, hogy látogatókat szerezzünk a weboldalra, legalább ennyire fontos, hogy a látogatók később vevőkké, megrendelőkké váljanak. Egy jó weblap nemcsak az internetes keresők, hanem a látogatók igényeinek is maximálisan megfelel. Könnyen lehet látogatókat veszíteni, ha például elavult, régi a dizájn, ha a weblap lassan tölt be, vagy mobil eszközökön - amiket egyre gyakrabban használnak - nem optimális a megjelenése.

A weboldal készítés legfontosabb szempontjai

Vevőmágnes

A céges weboldal célja, hogy azt minél többen megtalálják és a látogatókat vevőkké változtassa. A kornak nem megfelelő, elavult megjelenés általában erre nem alkalmas.

Alkalmazkodó

Évről-évre nő a valamely mobil eszközről netezők száma. Mindenképpen érdemes olyan honlapot készíteni, ami ezeken az eszközökön is megfelelő megjelenést biztosít.

Gyors

Senki sem szeret várni, ezért a gyorsabb oldalak előnyt élveznek. Statisztikák szerint, sokan néhány másodperc várakozás után, még az oldal megnyílása előtt bezárják azt.

Keresőbarát

Az internetes keresőkből elérhető forgalom az egyik legjelentősebb, melyből azonban csak a találati lista első néhány helyezettje részesül. A cél az odakerülés és hosszútávú ottmaradás.

Válasszon minket, ha szeretne...

  • egy profi, modern weboldalt
  • minél több látogatót
  • hosszútávon előkelő pozíciót a Google keresési listájában
  • költséghatékony, teljesítmény alapú megoldást

Az emberek általában azt gondolják, hogy csinálnak vagy csináltatnak egy weboldalt, lényeg, hogy legyen valami, azt felteszik az internetre, esetleg néhány katalógus oldalra beregisztrálják és ezzel a dolog el is van intézve. Néhány éve ez akár még elég is lehetett volna - és a szomorú az, hogy sok ún. profi weboldal készítő cég még a mai napig is így dolgozik -, mára azonban az internet és a benne rejlő lehetőségek lényegesen megváltoztak.

Egyre többen használnak mobil eszközöket, informálódnak az interneten mielőtt vásárolnának vagy megrendelnének egy szolgáltatást. A jó helyezésekért folytatott verseny azonban egyre fokozódik, a bekerülés egyre nehezebb. Ahhoz, hogy a keresési listákban elért helyezés tartós legyen, professzionális, keresőbarát weboldalra, valamit folyamatos keresőoptimalizálásra (bővebben: internet marketing) van szükség.

Ugrás az oldal tetejére