Hívjon minket: +36 1 792-0427 | +36 30 737-9955 | E-mail: info@rizsanelkul.hu

Rizsa nélkül Az eredményekre fókuszálunk

Online marketing

Keresőoptimalizálás (SEO), linképítés - a leggyakrabban így szoktak hivatkozni az online marketing tevékenységre. Néhány éve még minden a linkekről szólt: katalógusok, blog kommentek, profilok voltak a legnépszerűbb helyek hivatkozások szerzésére, azaz arra, hogy a Google keresőben erősítsük weboldalunk pozícióját. A technológia és az internet fejlődésével azonban a keresők algoritmusai is rengeteget javultak, napjainkban napi szinten több száz szempot szerint elemzik és osztályozzák a weboldalakat, és keményen büntetik - akár teljesen ki is zárják - azokat a honlapokat amelyek manipulálni próbálják a találati listákat.

A játékszabályok megváltoztak, valamint megjelentek a közösségi oldalak és mobil platformok is, így mára a korábban ismert és használt régi módszerek inkább csak kárt okoznak, ahelyett, hogy hasznot hoznának. A mobilinternet és az internetes webshopok térhódításával egyre többen és többen használják az internetet, így egyre jobban megéri a keresők találati listájának első helyein szerepelni, hiszen innen egyre több potenciális ügyfél, vásárló szerezhető.

Az internetes marketing az elmúlt évek során egy önálló szakterületté, szakmává avanzsálódott. A tartós sikerek eléréséhez komplex megoldásokra és folyamatos karbantartásra van szükség. Mi teljesítmény alapú konstrukciókat ajánlunk, melyek keretében a ténylegesen elért keresési pozíciók függvényében alakítjuk ki díjszabásunkat. Az egyeztetett kulcsszavaknak a Google keresési listájában elért pozícióját folyamatosan monitorozzuk, a havi díjak ezen eredmények alapján kerülnek kiszámításra. Mind a kapcsolódó közösségi média oldalak, mind maga a honlap tartalmi frissítését átvállaljuk, így Ön teljes mértékben a cégvezetésre és a saját tevékenységére fókuszálhat úgy, hogy közben maximálisan kihasználja az internetes jelenlétből adódó üzletszerzést.

Ha könyvelését egy könyvelőre bízza, komplett internetes marketing tevékenységét miért ne bízná szintén szakértőkre?

Keressen Minket

Online marketing lépései

Kulcsszó és konkurencia elemzés

Megkeressük az Ön üzletére legjellemzőbb, legkeresettebb kifejezéseket, valamint megvizsgáljuk az ezekre kialakult versenyt a Google keresőben.

On-site optimalizálás

A weboldal beállítása a legmegfelelőbb kulcsszavakra fókuszáltan. Amíg maga a weblap nincsen rendben, addig igazán nincs esély komoly helyezést elérni.

Folyamatos karbantartás

Amikor először elérjük a kívánt eredményt, nem dőlhetünk hátra, mert az elért eredmények tartós megtartása érdekében folyamatosan új tartalmakra és linkekre van szükség.

Keresőoptimalizálás

Sok cég hirdeti magát a piacon azzal, hogy SEO kampányával pillanatok alatt el fogja érni a keresési listák elejét, így számunkra kézzelfogható eredményt ad. Ez akár igaz is lehet, azonban tapasztalatunk szerint az ilyen kampányokkal szerzett előrejutás a számlák kifizetését követően legtöbbször gyors visszaeséshez vezet. A legtöbb cég a gyors és látványos eredmény elérésére törekszik, hiszen megbízóik ezt várják el tőlük. Mi másként gondolkodunk erről. Gyors előrejutási ígéretek helyett, reális, hosszú távon is tartható tervben gondolkodunk. Célunk, hogy az elért eredmények tartósak legyenek, hiszen teljesítmény alapú konstrukcióink erre vannak kidolgozva.

Ugrás az oldal tetejére